Το AquaKat χρησιμοποιεί δυναμικές βιοδιεγερτικές ιδιότητες για αναζωογονημένο και δομημένο νερό. Η σειρά προϊόντων AquaKat χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση και τη δόμηση του πόσιμου νερού για τον άνθρωπο τα ζώα, τα φυτά και του νερού επεξεργασίας.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Οι ειδικοί στην ολιστική θεραπεία νερού!

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε  διανομέας των προϊόντων  AQUAKAT της ελβετικής εταιρείας Penergetic που ειδικεύεται στην βιοτεχνολογία.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τεχνολογία αναζωογόνησης και ενεργοποίησης του νερού που βοηθά τον άνθρωπο, τα ζώα, τα φυτά, να έχουν καλύτερη υγεία.

Σχετικά με εμάς

Η εκπληκτική τεχνολογία της Aquakat μεταμορφώνει το νερό αναζωογονώντας, οξυγονώνοντας και αλκαλικοποιόνοντας  το νερό στην αρχική, ποιοτική κατάσταση του νερού πηγής.
Τα μόρια του νερού μεταμορφώνονται σε ενoποιημένες συστάδες εξαέδρων κρυστάλλων  – τα πιο θρεπτικά για τα κύτταρα του σώματος μας.

Η AquaKat είναι το πνευματικό τέκνο της ελβετικής εταιρείας Penergetic International AG, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας με έδρα το Uttwil.

Η Penergetic ειδικεύεται στην εφεύρεση, την κατασκευή και τη διανομή σειρών προϊόντων για την αναζωογόνηση του πόσιμου νερού, καθώς και σε συστήματα επεξεργασίας νερού, παρέχοντας λύσεις για βελτιωμένη ποιότητα αναζωογονημένου νερού για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση.

Η Ελβετία είναι μια χώρα γνωστή σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο προσέγγισή της σε ό,τι κάνουν.

Η Penergetic International, που ιδρύθηκε το 2001, προσφέρει ολιστικές λύσεις σε 42 χώρες για μια ποικιλία περιβαλλοντικών προβλημάτων προς ικανοποίηση των εθνικών και διεθνών πελατών.

Τι είναι το νερό;

Το νερό είναι ένας αναντικατάστατος φυσικός πόρος και η πηγή όλης της ζωής στη γη. Είναι ένα άγευστο και άοσμο, διαφανές και άχρωμο υγρό, που αποτελείται από δύο από τα πιο κοινά στοιχεία στη φύση: το υδρογόνο και το οξυγόνο. Εκτός από τα αιωρούμενα μέταλλα και τα οργανικά σωματίδια σε διαλυτή μορφή, το φυσικό νερό περιέχει επίσης διάφορα αέρια (π.χ. οξυγόνο) και στερεά (μεταλλικά θρεπτικά συστατικά).

Το νερό είναι επίσης ένα απόθεμα πληροφοριών. Το νερό περιέχει αποτυπωμένες ταλαντώσεις ενέργειας ή πληροφοριών, μεταξύ άλλων, επιρροές στην ομοιόσταση (κατάλληλες για το ρυθμιστικό σύστημα του σώματος). Ως εκ τούτου, δεν μας απασχολεί μόνο ο φυσικός καθαρισμός του νερού από τους ρύπους, αλλά και η ενεργειακή καταστολή των πληροφοριών μόλυνσης.

Ποιά η χρήση
του AQUAKAT.

Μέσω της τεχνικής και χημικής επεξεργασίας καθώς και της συμπίεσης, της μεταφοράς και της στασιμότητας σε σωλήνες για μεγάλα χρονικά διαστήματα, το νερό χάνει το μεγαλύτερο μέρος της ζωτικότητάς του. Το AquaKat επαναφέρει στο νερό την αρχική του ζωντάνια.

Πως λειτουργεί
η τεχνολογία AQUAKAT.

Η τεχνολογία Aquakat λειτουργεί ως εκπομπός σήματος και μεταδίδει ένα μοτίβο πληροφοριών ή συχνότητα στο νερό ή το ποτό με το οποίο έρχεται σε επαφή.

Το υγρό που ρέει πέρα ​​από τη συσκευή αλλάζει τον συντονισμό και τη μοριακή του συμπεριφορά. Οι ιδιότητες μέσα στο νερό αλλάζουν και αναδιαρθρώνονται με αποτέλεσμα ένα τελικό προϊόν υψηλότερης ποιότητας.
Το νερό που επεξεργάζεται με το Aquakat αναζωογονείται για να επιστρέψει στην αρχική του φυσική δομή, αυτή του καθαρού νερού πηγής.

Επιπλέον, το μέγεθος των κρυστάλλων ασβεστίου μειώνεται και η συμπεριφορά κρυστάλλωσης αλλάζει, η γεύση βελτιώνεται και γίνεται πιο φρέσκια και το νερό διαλύει καλύτερα άλλες ουσίες. Αυτό είναι ευεργετικό για τις γεωργικές βιομηχανίες, καθώς οι χημικές ουσίες και τα λιπάσματα μπορούν να διαλυθούν και να χρησιμοποιηθούν καλύτερα.

Αυτή η αλλαγή στη δομή του νερού αυξάνει επίσης τη διαθεσιμότητα ηλεκτρονίων που βελτιώνει τη συνολική υγεία και ευεξία επιτρέποντας καλύτερη διαθεσιμότητα στοιχείων.

Συνοψίζοντας, το Aquakat εργάζεται για την πλήρη αναζωογόνηση και τη φυσική δόμηση του νερού

Πιστοποιήσεις

ISO 9001: 2015

Πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας

Penergetic Int. είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015 από το 2017, διασφαλίζοντας έτσι την ευθυγράμμιση και προώθηση της ικανοποίησης των πελατών, τη συστηματική και συνεχή διατήρηση της γνώσης και τη συνεχή βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών με γνώμονα τη διαδικασία. Η εστίαση στην ποιότητα και τον πελάτη είναι επομένως η βάση της δουλειάς της εταιρείας και καθορίζει τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών.

Ελβετική ετικέτα

Το εμπορικό σήμα SWISS LABEL είναι η βαλλίστρα. Η βαλλίστρα είναι σήμα κατατεθέν, όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά και παγκοσμίως. Ως συμπλήρωμα του ελβετικού σταυρού, αντιπροσωπεύει το ελβετικό σήμα. Η βαλλίστρα είναι σύμβολο αξιών οικοδόμησης εμπιστοσύνης, όπως η ποιότητα, η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η πρόσφυση – τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους καταναλωτές.

FiBL

Από την ίδρυσή του το 1973, η FiBL αναπτύσσει την επιστημονική βάση για τη βιολογική γεωργία και την καλή διαβίωση των ζώων. Τα προϊόντα της Penergetic Int. έχουν εγκριθεί για βιολογική γεωργία στην Ελβετία σύμφωνα με τον κατάλογο των λειτουργικών πόρων της FiBL. Για εγκρίσεις της FiBL για συγκεκριμένες χώρες, ανατρέξτε στους ιστότοπούς της ή ρωτήστε τους συνεργάτες μας.

FAMI QS

Ευρωπαϊκό πρότυπο διαχείρισης ποιότητας για πρόσθετα και προμίγματα ζωοτροφών

Ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Ορθής Πρακτικής FAMI-QS για χειριστές πρόσθετων και προμιγμάτων ζωοτροφών καθορίζει τις απαιτήσεις για τους παραγωγούς πρόσθετων και προμειγμάτων ζωοτροφών. Penergetic Int. είναι πιστοποιημένο από το 2018, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συμμόρφωσή του με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Υγιεινής Ζωοτροφών 183/2005 και την αρμοδιότητα HACCP του. Οι συνεχείς δοκιμές και δειγματοληψίες εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των συμπληρωμάτων ζωοτροφών και τη σωστή παραγωγή.

IFOAM

Η International Association of Organic Agriculture Movements είναι μια διεθνής ένωση που στοχεύει στην παγκόσμια εισαγωγή οικολογικών, κοινωνικών και οικονομικών συστημάτων που βασίζονται στις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Penergetic Int. Η AG είναι εισηγμένο και περήφανο μέλος της IFOAM.

Το AquaKat αφαιρεί την συσσώρευση ασβεστίου και σκουριάς.

Ένα πλεονέκτημα της αναζωογόνησης του νερού με το AquaKat είναι ότι η συσσώρευση ασβέστίου στους σωλήνες νερού διαλύεται και δεν ξανασχηματίζεται. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το νερό ανακτά τη φυσική του ικανότητα να συγκρατεί διαλυμένες ορυκτές ουσίες ως μικροσκοπικά σωματίδια – 200 έως 300 φορές μικρότερα από πριν. Αυτό σημαίνει ότι το ασβέστιο δεν συσσωρεύεται στους σωλήνες.
Σε δεξαμενές ζεστού νερού, συστήματα θέρμανσης ζεστού νερού, συσκευές ή σε εμπορικές, βιομηχανικές ή γεωργικές εργασίες, ειδικά όπου το νερό ανακυκλώνεται ή θερμαίνεται. Ομοίως, η σκουριά στους χαλύβδινους σωλήνες διαλύεται και στη συνέχεια ξεπλένεται όπως άλλες ουσίες στο νερό, αντί να συσσωρεύονται ή να λερώνονται τα εξαρτήματα.

Η εξέταση με μικροσκόπιο έδειξε ότι πρακτικά δεν σχηματίζονται πηγμένοι κρύσταλλοι υπό την επίδραση του AquaKat®. Αντίθετα, σχηματίζονται μικροί στρογγυλοί και μεμονωμένοι μοναδικοί κρύσταλλοι που έχουν το πρόσθετο αποτέλεσμα της σταθεροποίησης της σκληρότητας του νερού.

ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΡΟ
ΥΔΩΡ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Μειονεκτήματα

·       συσσώρευση ασβεστίου (άλατα ασβεστίου).

·       υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας (ζεστό νερό)

·       μειωμένη ικανότητα λειτουργίας (βουλωμένοι σωλήνες και εξαρτήματα)

·       κατεστραμμένες συσκευές (θερμοσίφωνας, βραστήρας, καφετιέρα, πλυντήριο πιάτων κ.λπ.)

Μειονεκτήματα

·       διάβρωση και σκουριά

·       επιθετικό νερό (τρύπα)

·       διαλύει βαρέα μέταλλα από σωλήνες (π.χ. χαλκό)

Πλεονεκτήματα

·       προστασία από τη διάβρωση και τα σκασίματα

·       καλύτερη γεύση (παρόν ορυκτό)

·       νερό με «λαβή»

Πλεονεκτήματα

·       ενισχυμένη διαλυτότητα

·       απαιτείται μειωμένο απορρυπαντικό/σαπούνι

·       χωρίς συσσώρευση ασβεστίου (άλατα ασβέστη).

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα συσσώρευσης αλάτων ασβεστίου σε σωλήνες και εξαρτήματα και εξαλείφοντας λεκέδες σκουριάς σε υδραυλικές συσκευές και αλλού, το AquaKat® μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για αποσκληρυντικό νερού ή και συσκευή αφαίρεσης σιδήρου – εξοικονομώντας χρήματα σε εξοπλισμό νερού και προϊόντα αντικατάστασης (αλάτι, φίλτρα κ.λπ.). Επίσης τα υδραυλικά συστήματα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά (με αυξημένη χωρητικότητα), οι δεξαμενές ζεστού νερού διαρκούν περισσότερο και το κόστος ενέργειας θέρμανσης νερού μειώνεται. Όλοι αυτοί είναι παράγοντες που επιτρέπουν στο AquaKat® να εξοφληθεί γρήγορα.

ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙ

ΜΑΛΑΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το πόσιμο νερό καλής ποιότητας είναι απαραίτητο και υγιεινό μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Τα μέταλλα που περιέχει, όπως το κάλιο και το μαγνήσιο, είναι επίσης μέρος του νερού και του δίνουν την καλή του γεύση. Το ασβέστιο είναι επίσης μέρος αυτού. ωστόσο, μπορεί να έχει παρενέργειες. Μπορεί να είναι καλό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά η συσσώρευση ασβεστίου (άλατα ασβεστίου) σε σωλήνες, σε δεξαμενές ζεστού νερού, σε υδραυλικά, βραστήρες κ.λ.π. μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και κόστος.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το νερό που είναι πολύ μαλακό μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά – διαβρώνοντας μέταλλα και μεταλλικές επιφάνειες. Η σκουριά μπορεί να φάει στο εσωτερικό των σωλήνων. Τα άλατα ασβεστίου μπορεί επομένως να είναι χρήσιμα, ακόμη και σημαντικά. Απλά για να απαλλαγούμε από αυτό σημαίνει επίσης να εγκαταλείψουμε τις προστατευτικές του ιδιότητες.

Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί στο νερό συνιστούν να αφήνετε το πολύτιμο ασβέστιο στο νερό! Οι σύγχρονες τεχνικές και συστήματα επεξεργασίας νερού, όπως το AquaKat®, λειτουργούν στο ασβέστιο με τέτοιο τρόπο που το εμποδίζει να καθιζάνει ως επιβλαβές άλατα ασβέστη, ενώ του επιτρέπει να διατηρεί τις προστατευτικές του ιδιότητες.

Τις συσκευές αναζωογόνησης AQUAKAT

Τις αγοράζεις μια φορά και ... ξενοιάζεις!

Με το AQUAKAT  έχεις φρέσκο και καθαρό νερό όπως αυτό μιας φυσικής πηγής !

Νερό χωρίς να χρειάζεται κανένα σύστημα φιλτραρίσματος.

Το αποτέλεσμα είναι νόστιμο, υγιεινό νερό που θα λατρέψετε εσείς και το σώμα σας.

Χωρίς μαγνητισμό

Χωρίς ηλεκτρισμό

Χωρίς χρήση χημικών ουσιών

Χωρίς λειτουργικά έξοδα

Χωρίς ανταλλακτικά

Ποια συσκευή Aquakat είναι ιδανική για εμένα;

Μοντέλο Ημερήσιος όγκος νερού Μήκος δικτύου
σε λίτρα σε γαλόνια σε μέτρα σε πόδια
AquaKat S 100 25
AquaKat M 750 200 20 66
AquaKat L 3,000 800 80 260
AquaKat XL 6,000 1,600 120 520
AquaKat XXL 30,000 8,000 240 1,040
AquaKat 1″ 2,000 530 60 200
AquaKat 2″ 12,000 3,200 180 580
ThermoKat M 750 200 20 65
ThermoKat L 1,500 400 70 225
Aquakat 8+ * Δείτε τον παρακάτω πίνακα παραμέτρων σχεδίασης AquaKat 8+ που ακολουθεί

Εγκατάσταση Aquakat

Το AquaKat® είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Δεν απαιτείται υδραυλική εγκατάσταση.

 Τα AquaKat μπορούν να εγκατασταθούν σε όλων των ειδών σωλήνωσεων.

Ιδανικά, ένα AquaKat® θα πρέπει να τοποθετηθεί στη σωλήνα νερού κοντά στο σημείο που εισέρχεται για πρώτη φορά στην κατοικία ή στις εγκαταστάσεις που προορίζεται να εξυπηρετήσει, εκτός από το ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί μετά από δεξαμενή πίεσης νερού ή αποσκληρυντή νερού (εάν υπάρχει κάποιο).

AquaKat S

Αυτή, η μικρότερη μονάδα, συνοδεύεται από λουράκι Velcro που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το στερεώσετε σε σωλήνα νερού (π.χ. κάτω από το νεροχύτη), στο μπάνιο (π.χ. σε ντους) ή/και σε βρύση ή βρύση. Το μικρό AquaKat® είναι επίσης κατάλληλο για ταξίδια, για χρήση σε ξενοδοχεία ή οχήματα αναψυχής και για χρήση σε συνδυασμό με σύστημα φιλτραρίσματος νερού ή αντίστροφης όσμωσης – οπότε θα πρέπει να τοποθετηθεί μετά από αυτές τις συσκευές.

AquaKat  L και XL

Αυτές οι συσκευές μπορούν απλά να στερεωθούν ή να συνδεθούν (με πλαστικούς δεσμούς καλωδίων τύπου ζώνες tyraps ) στον κύριο σωλήνα εισαγωγής νερού.

AquaKat 1″ και AquaKat 2″

Απαιτούνται μόλις 6,5″ (16 cm) ελεύθερου τμήματος σωλήνα για την εγκατάσταση ενός AquaKat 2″ [Το μικρότερο

AquaKat 1″ απαιτεί ακόμη λιγότερο χώρο].

Όπως φαίνεται στις οδηγίες συναρμολόγησης (παρακάτω), αυτές οι συσκευές αποτελούνται από δύο αλληλένδετα ημικυκλικά μισά. Τα δύο μισά τοποθετούνται γύρω από το σωλήνα νερού και κουμπώνουν μεταξύ τους. Στη συνέχεια τοποθετούνται αφρώδες εξαρτήματα (που παρέχονται) σε κάθε άκρο για να κεντράρουν το AquaKat® γύρω από τον σωλήνα και να το συγκρατούν στη θέση του.

Οδηγίες συναρμολόγησης

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αρχικά, πιθανή απελευθέρωση σωματιδίων αλάτων

 • Ξεπλύνετε τους σωλήνες μετά από 6 – 8 εβδομάδες
 • Αποφύγετε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
 • Μη βάφετε το AquaKat και μην κολλάτε τίποτα πάνω του
 • Μην τρυπάτε  το AquaKat
 • Τοποθετήστε πάνω στο σωλήνα έτσι ώστε να μην υπάρχει επαφή μεταξύ του AquaKat και οποιασδήποτε
  άλλης επιφάνειας (π.χ. δάπεδο, τοίχος, οροφή, άλλος εξοπλισμός)

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγκατάσταση και τη χρήση του AquaKat στον χώρ σας, επικοινωνήστε με τον διανομέα AquaKat για βοήθεια.

AquaKat 8+

Ένα τμήμα σωλήνα μήκους 10 ιντσών (25 cm), ίσιο και ελεύθερο είναι αρκετό για την εγκατάσταση της μονάδας AquaKat 8+ (ή μεγαλύτερης). Ο αφρός (παρέχεται) χρησιμοποιείται ως αποστάτης και αντιολισθητική συσκευή μεταξύ του σωλήνα και του AquaKat 8+, ο οποίος στη συνέχεια μπορεί να κλειδωθεί στη θέση του (παρέχονται κλειδαριές).

Σε περιπτώσεις όπου το μέγεθος του σωλήνα και η χωρητικότητα νερού δικαιολογούν την επέκταση του μεγέθους του
AquaKat 8+, μπορούν να προστεθούν επεκτάσεις μονάδας προσθήκης (όπως φαίνεται).

Aquakat νερό

Νέες πληροφορίες για το πόσιμο νερό βρύσης.

Τα ευχάριστα και θεραπευτικά αποτελέσματα του νερού, το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με το AquaKat®, δεν μετρώνται ή αξιολογούνται εύκολα με οπτική εξέταση. Ωστόσο, μπορούν να βιωθούν.

Κατά τη διάρκεια των είκοσι και πλέον ετών χρήσης του AquaKat® στην Ευρώπη έχει τεκμηριωθεί ένας εκτενής αριθμός ευνοϊκών εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Ένα κορυφαίο γερμανικό εμπορικό περιοδικό υδραυλικών «SBZ Sanitar-Heizungs-Klima-und Klempnertechnik» ανέλαβε μια μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του AquaKat®. Ανέθεσαν σε μια ομάδα υδραυλικών να δοκιμάσουν τη συσκευή με τους οικιακούς πελάτες τους. Περισσότερο από το 80 τοις εκατό των συμμετεχόντων στη δοκιμή ανέφεραν θετικά αποτελέσματα με το AquaKat®. Κατά τη διάρκεια της τρίμηνης δοκιμαστικής περιόδου, αναφέρθηκε ότι προηγούμενα προβλήματα συσσώρευσης αλάτων σε σωλήνες, θερμοσίφωνες και συσκευές (π.χ. βραστήρες) επιλύθηκαν μόνα τους. Τα νοικοκυριά που είχαν προηγουμένως πρόβλημα σκουριάς ανέφεραν ότι ο κόκκινος αποχρωματισμός του νερού τους εξαφανίστηκε. Επίσης, οι συμμετέχοντες εντόπισαν ιδιότητες του νερού που μπορούν να βιωθούν μόνο υποκειμενικά, όπως: το νερό είχε απλώς καλύτερη γεύση. Ένιωσα πιο μαλακά. η γεύση του χλωρίου έμοιαζε να εξαφανίζεται και όταν έκανε ντους ένιωθε πιο αναζωογονητικό – σαν κάτω από έναν καταρράκτη στα βουνά.

Αποτελέσματα των συσκευών της AQUAKAT στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για ευνοϊκά αποτελέσματα με το AquaKat® να χρησιμοποιείται σε εμπορικές και βιομηχανικές λειτουργίες. Ορισμένα περιλαμβάνουν:

 • Ένας παραγωγός σαμπάνιας μπόρεσε να παροπλίσει τη μονάδα αποσκλήρυνσης νερού
 • Ένα ξενοδοχείο εξοικονομεί τώρα 30% στο κόστος του για μέσα καθαρισμού και απολύμανσης
 • Ένα αρτοποιείο αναφέρει ότι η ζύμη του ψωμιού τους είναι πιο εύκολη στην επεξεργασία
 • Ένας κατασκευαστής ζυμαρικών έχει παρόμοια εμπειρία με το ζύμωμα της ζύμης του
 • Ένα άλλο αρτοποιείο έχει γίνει διάσημο για τη γεύση και τη φρεσκάδα του ψωμιού του και την ικανότητά του να «πρακτικά» δεν μπαγιάτισε ποτέ – κάτι που ο ιδιοκτήτης αποδίδει στην εγκατάσταση ενός AquaKat®
 • Μια κομμώτρια αναφέρει ότι χρησιμοποιεί λιγότερο σαμπουάν στο κομμωτήριό της και τα μαλλιά του πελάτη της φαίνονται πιο λαμπερά και απαλά
 • Οι ιδιοκτήτες εστίασης Cafe / restaurant είναι ευχαριστημένοι με την αισθητά βελτιωμένη γεύση του νερού τους και σχολιάζουν την ευκολία στον καθαρισμό γυάλινων σκευών («αφρώδη καθαρά») και τις μειωμένες απαιτήσεις απορρυπαντικού στο πλυντήριο
 • Ο υπεύθυνος παραγωγής σε ένα παντοπωλείο παρατήρησε ότι τα προϊόντα του καταστήματός του έχουν τώρα καλύτερη διάρκεια ζωής, παρουσιάζουν μειωμένη φθορά (π.χ. ξεπερνά το μαρασμό του μαρουλιού) και φαίνονται πιο φρέσκα, αφού έχουν εγκαταστήσει ένα AquaKat® M στη λειτουργία ομίχλης νερού των προϊόντων τους.
 • Ένας κατασκευαστής τυριού ανακάλυψε ότι ο λέβητας ζεστού νερού, ο οποίος προηγουμένως απαιτούσε συνεχή καθαρισμό, για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος συσσώρευσης ασβεστίου, δεν αντιμετωπίζει πλέον αυτό το πρόβλημα
 • Ένας χειριστής πλυντηρίου αυτοκινήτων αναφέρει χαμηλότερη επιφανειακή τάση του νερού (διαρροή νερού / κηλίδες νερού) και μικρότερο όγκο χρήσης σαπουνιού/απορρυπαντικού από την εγκατάσταση του AquaKat®
 • Ένας κατασκευαστής μετάλλων αναφέρει ότι οι (υγροί) μεταλλικοί τόρνοι του λειτουργούν τώρα πιο αποτελεσματικά και το νερό φαίνεται πιο απαλό
 • Ένα χιονοδρομικό κέντρο στην Ελβετία αναφέρει ότι ένα προηγούμενο πρόβλημα με οσμές στις εγκαταστάσεις τουαλέτας με μεγάλη κυκλοφορία ξεπεράστηκε μέσω της εγκατάστασης ενός AquaKat®
 • Ένα σύστημα ψύξης, με ανακυκλωμένο νερό, παρουσίασε μείωση της συσσώρευσης ασβεστίου, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και μειωμένη ανάγκη για διακοπή λειτουργίας και καθαρισμό
 • Το Γαλλικό Ναυτικό έκανε εκτεταμένες δοκιμές στο AquaKat® και ανακάλυψε ότι αλλάζει τη δομή του νερού και βελτιώνει την ποιότητα του νερού και μειώνει τους χρόνους διακοπής λειτουργίας για τον καθαρισμό εξοπλισμού που προηγουμένως μαστιζόταν από πρόβλημα συσσώρευσης ασβεστίου

Επιπλέον Οφέλη του Aquakat στον άνθρωπο

Το να κουβαλάς ένα Aquakat model S στην τσέπη σου ή να το βάζεις στη μαξιλαροθήκη σου όταν κοιμάσαι, θα αναζωογονήσει το νερό στο σώμα σου (75% του βάρους σου), θα κάνει αυτό το νερό πιο λεπτό και καλύτερα δομημένο και κατά συνέπεια πολλοί πελάτες αναφέρουν σαφή βελτίωση στη μείωση των πονοκεφάλων τους.

Αποτελέματα από την χρήση του Aquakat στον αγροκτηνοτροφικό τομέα

Η αναζωογόνηση του νερού με ένα AquaKat έχει αποδειχθεί ότι έχει πολύ μεγάλα αποτελέσματα στη γεωργία.

Όπως φαίνεται στο απλό πείραμα παρακάτω, όταν οι πυρήνες σιταριού μουλιάζονται σε νερό AquaKat έναντι κανονικού νερού βρύσης, υπάρχει σημαντική διαφορά στον ρυθμό βλάστησης με την επεξεργασία AquaKat. Ομοίως, οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής με νερό AquaKat έχει αποδειχθεί ότι πίνουν περισσότερο νερό και παράγουν περισσότερο γάλα. ¹ Παρόμοιες επιδόσεις με άλλους τύπους ζώων έχουν παρατηρηθεί και τεκμηριωθεί. ¹ Δεν υπάρχει φαινόμενο αυθυποβολής (Placebo) δηλαδή εικονικού φαρμάκου με τα φυτά και τα ζώα, όπως μπορεί να υπάρχει στους ανθρώπους.

Ορισμένοι από τους τομείς στους οποίους έχει παρατηρηθεί διαφορά στις γεωργικές επιδόσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ζωικό αποτέλεσμα

• Υψηλότερη κατανάλωση νερού
• Αυξημένη απόδοση
• Αυξημένη απόδοση τροφής
• Βελτιώνει την απόδοση του συστήματος νερού
• Υποστηρίζει τη βιωσιμότητα

Φυτά/Καλλιέργειες

• Καλύτερη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών
• Ισχυρότερη ανάπτυξη των φυτών
• Υποστηρίζει αυξημένη απόδοση/παραγωγικότητα
• Μειώνει τη χρήση λιπασμάτων και άλλων πρόσθετων
• Βελτιώνει την απόδοση του ψεκασμού στο χωράφι
• Υποστηρίζει τη βιωσιμότητα

AQUAKAT ΚΑΙ ΦΥΤΑ/ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, η χρήση του νερού AquaKat σε φυτά και καλλιέργειες προάγει την καλύτερη ανάπτυξη των φυτών, την καλύτερη πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, την αύξηση της παραγωγής/απόδοσης και την υψηλότερη ποιότητα (συμπεριλαμβανομένης της ανύψωσης σε Brix)

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ AQUAKAT ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ

Παρατηρήσεις αγροτών όταν το νερό AquaKat χρησιμοποιείται στον ψεκασμό:

 • παράγει λεπτότερα σταγονίδια (αντί για ομίχλη) οπότε ψεκάζετε λιγότερο με τάση να μην παρασύρεται εκτός
  πορείας [Ο χειριστής του ψεκαστήρα αναφέρει πως είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε το σπρέι.]
 • παρέχει καλύτερη κάλυψη εδάφους
 • μπορεί να τρέξει τη μπούμα του ψεκαστήρα χαμηλότερα
 • Τα ζιζανιοκτόνα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά
 • τα ποσοστά κατανάλωσης νερού ενδέχεται να μειωθούν
 • Τα χημικά αποδίδουν καλύτερα σε συνθήκες σκληρού νερού
 • πιο ομοιόμορφο σχέδιο ψεκασμού εφικτό
 • μετριασμός της καθυστέρησης (καφέ κηλίδες/φθορές)
 • μείωση της (χημικής) οσμής κατά τον ψεκασμό
 • αυξημένη διαλυτότητα χημικών ουσιών (μειωμένη απαίτηση για βελτιωτικό/μαλακτικό νερού, σταθεροποιητές pH ή πρόσθετα)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ .

Σημείωση: οι διαφορές στο αγρόκτημα, τον εξοπλισμό ψεκασμού και το νερό μπορεί να επηρεάσουν τα αποτελέσματα στο αγρόκτημα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΗΣΗΣ AQUAKAT ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟ:

1) Το AquaKat μπορεί να στερεωθεί στη μπούμα του ψεκαστήρα ή
2) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερό AquaKat (από φορτηγό νερού ή δεξαμενή αποθήκευσης)

 

AQUAKAT ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ή ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι επωφελούνται από το αναζωογονημένο νερό, τα ζώα δείχνουν επίσης μια εκτίμηση για το αναζωογονημένο (ή αναδομημένο) νερό AquaKat®.

Ένα απλό πείραμα είναι να δοθεί στα ζώα AquaKat® αναζωογονημένο νερό σε μια γούρνα και να τους δοθεί το κανονικό τους νερό σε μια άλλη παρακείμενη γούρνα. Τα ζώα θα δείξουν προτίμηση στο αναζωογονημένο νερό AquaKat.

Τα παρακάτω εικονογραφικά διαγράμματα, περιγράφουν οπτικά τα παρατηρούμενα αποτελέσματα που σχετίζονται με τη χρήση του νερού AquaKat σε εργασίες χοιροτροφίας και πουλερικών. Ενώ, τα αποτελέσματα των δοκιμών που σχετίζονται με το AquaKat σε δραστηριότητες κτηνοτροφίας/πουλερικών παρέχονται παρακάτω στην ενότητα Λήψεις πληροφοριών.

Όσον αφορά την παροχή νερού για ζώα/πουλερικά, το AquaKat® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού των ζώων
 • αύξηση της παραγωγής (π.χ. περισσότερο γάλα από τις αγελάδες, καλύτερη αύξηση βάρους από τα κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής κ.λπ.)
 • υποστήριξη υγιών ζώων και μειωμένη ανάγκη για φάρμακα (π.χ. υποβοήθηση στην αντιμετώπιση της λοιμώδους εντεροκολίτιδας στα πουλερικά)
 • συμβάλλουν στην καλύτερη μετατροπή των ζωοτροφών
 • (ίσως παραδόξως) παράγει πιο ήρεμα ζώα
 • βελτιώστε το τρίχωμα/τα μαλλιά/το φτέρωμα των ζώων
 • μετριάζει την απόφραξη των θηλών και των αλάτων ασβεστίου (χωρίς πρόβλημα αλάτων ασβεστίου)
 • μειώνει τα φύκια ( άλγη )  σε λεκάνες/γούρνες νερού και περιορίζει το βιοφίλμ στις γραμμές νερού
 • βοηθούν στη δημιουργία αρνητικού (ή αλκαλικού) νερού που μπορεί να είναι ευεργετικό για τα ζώα
 • φαίνεται ότι κάνει το ασβέστιο και το μαγνήσιο στο σκληρό νερό πιο βιοδιαθέσιμα
 • βελτίωση της ποιότητας του νερού για εργασίες καθαρισμού
 • μειωμένη φθορά σε εναλλάκτες θερμότητας, θερμοσίφωνες και λέβητες
 • διεγείρει την αερόβια διαδικασία σε κομπόστ/κοπριά και σηπτικά συστήματα (και μειώνει τη σχετική οσμή)
 • σε συνδυασμό με το ενεργειακό w (για υπόγεια ύδατα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού της δεξαμενής
 • οδηγεί σε πιο ξηρή κοπριά (λιγότερο υγρό)
 • κατάλληλο για όλες τις άλλες χρήσεις που αναφέρονται παραπάνω (π.χ. οικιστικές, εμπορικές) που πραγματοποιούνται σε αγρόκτημα

 

AQUAKAT ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ / ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Εκτός από τη γενική χρήση του, το AquaKat® μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πισίνες και υδρομασάζ. Μια ειδική συσκευή  AquaKat® αυξάνει την ποιότητα του νερού σε πισίνα και υδρομασάζ.

Τα οφέλη του αναζωογονημένου νερού σε πισίνα ή υδρομασάζ είναι:

 • Επιτρέπει τη μείωση ή την εξάλειψη της χρήσης χημικών ουσιών πισίνας.
 • Βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του νερού
 • Δίνει στο νερό μια «καλύτερη αίσθηση» (πιο απαλή, πιο φρέσκια αίσθηση στο δέρμα)
 • Εξαλείφει τα κόκκινα μάτια, τον ερεθισμό των αυτιών και το ξηρό δέρμα που σχετίζεται με τη χρήση χλωρίου
 • Ξεπερνά το προηγούμενο πρόβλημα της σκληρότητας, του χλωρίου, στα χρώματα των μαγιό, και των μαλλιών.
 • Μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης του νερού
 • Βοηθά στον έλεγχο των φυκιών  ( άλγης ) και της λάσπης στις επιφάνειες της πισίνας
 • Μειώνει τη συσσώρευση μικροβίων και βακτηρίων στο νερό
 • Εξοικονόμηση χρόνου και δαπανηρή συνεχής λειτουργία σε (Є) που σχετίζεται με τη συντήρηση και τις προμήθειες πισίνας (χημικά) κτλ.
 • Εύκολο στην εγκατάσταση

Εγκατάσταση

Τα παρακάτω βήματα πρέπει να ακολουθηθούν πριν από την εγκατάσταση:

 • Ελέγξτε τη χωρητικότητα νερού της πισίνας σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται το σωστό μέγεθος του AquaKat. Ανατρέξτε στον πίνακα χωρητικότητας της πισίνας που ακολουθεί.
 • Ελέγξτε τη χωρητικότητα αντλίας της πισίνας σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι επαρκής για τις ανάγκες της χωρητικότητας νερού της πισίνας σας, για να βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείται ο σωστός καθαρισμός της πισίνας (και οι πίδακες έχουν τοποθετηθεί σωστά, για να επιτευχθεί η μέγιστη κίνηση του νερού μέσα από την πισίνα).
 • Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή καθαρισμού και βουρτσίσματος πισίνας που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή λειτουργούν σωστά και είναι επαρκής για το σχέδιο και το μέγεθος της πισίνας σας.
 • Καθαρίστε πλήρως την πισίνα σας και πλύνετε το πίσω μέρος του φίλτρου άμμου. Εάν έχει τοποθετηθεί φίλτρο φυσιγγίου, καθαρίστε σύμφωνα με τις τυπικές οδηγίες.
 • Επιπλέον, πριν εγκαταστήσετε ένα AquaKat, ακολουθήστε τις προτεινόμενες διαδικασίες πριν μετατρέψετε την πισίνα σας χρησιμοποιώντας ένα  AquaKat
 • Με την ολοκλήρωση του πλήρους καθαρισμού της πισίνας και του εξοπλισμού και της εξισορρόπησης του νερού της πισίνας, η σωστή χωρητικότητα της συσκευής(ών) AquaKat της πισίνας μπορεί στη συνέχεια να εγκατασταθεί πολύ εύκολα, ακολουθώντας τις λεπτομερείς οδηγίες του κατασκευαστή που παρέχονται με το προϊόν από την Penergetic.
 • Η(οι) συσκευή(ες) πρέπει να εγκατασταθούν στον σωλήνα εξόδου — μετά την αντλία και το φίλτρο.
 • Κατά την τοποθέτηση της συσκευής στον σωλήνα, το  AquaKat πρέπει να τοποθετείται στον σωλήνα χωρίς εμπόδια — με άλλα λόγια, χωρίς να αγγίζει τοίχο, πάτωμα ή ηλεκτρικό καλώδιο.
 • Μετά την εγκατάσταση, συνιστάται να αφήνετε την αντλία της πισίνας να λειτουργεί για τουλάχιστον 24 ώρες, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης κυκλοφορία του νερού της πισίνας, επιτρέποντας έτσι στο AquaKat να αναζωογονεί και να αναδομεί το νερό της πισίνας για συνεχή χρήση.
 • Για να διατηρήσετε τη σωστή ισορροπία νερού, θα πρέπει να πραγματοποιείται συνεχής τακτικός καθαρισμός της πισίνας και του φίλτρου σας και πλύσιμο στο πίσω μέρος, καθώς οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες και τα υπολείμματα (π.χ. φύλλα κ.λπ.) που προσγειώνονται στο νερό της πισίνας μπορεί να επηρεάσουν την ισορροπία νερού.
 • Όταν μια πισίνα AquaKat βρίσκεται σε λειτουργία και η πισίνα απαιτεί συμπλήρωση νερού, ελέγξτε το pH της πισίνας μόλις προστεθεί νερό για να δείτε εάν πρέπει να πραγματοποιηθεί εξισορρόπηση του pH του νερού. Το νερό εκτός ισορροπίας pH μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει την ανάπτυξη φυκιών.

Το νερό AquaKat στην πισίνα σας παρέχει ποιότητα νερού πηγής για την απόλαυση όλων των κολυμβητών και προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και εξοικονόμηση κόστους.

Οι έντονες βροχοπτώσεις ή άλλα σημαντικά καιρικά φαινόμενα μπορεί να είναι παράγοντες εισαγωγής ρύπων και άλλων πιέσεων στη δυναμική της χημικής ισορροπίας της πισίνας σας.
Αυτές τις στιγμές δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του νερού.

Το Penergetic w (για επιφανειακό νερό) και το Penergetic w (για υπόγεια ύδατα) είναι συνοδευτικά προϊόντα του AquaKat και μπορούν κατά καιρούς να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στη διατήρηση του νερού καθαρό ή στην παροχή υποστήριξης στον έλεγχο των φυκιών. Αυτά τα προϊόντα συζητούνται με περισσότερες λεπτομέρειες στην ενότητα Penergetic w αυτού του ιστότοπου.

Παράμετροι χωρητικότητας πισίνας

Παραδείγματα πισίνας AquaKat

Η πρωτοβουλία για τη χρήση του AquaKat για την περιποίηση πισινών τελειοποιήθηκε από τους διανομείς της Penergetic στην Αυστρία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε τη δουλειά τους και να εισαγάγουμε το σύστημα AquaKat της πισίνας στην Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Μαρτυρία ιδιοκτήτη πισίνας:

«Η πισίνα μας, μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα για σχεδόν ένα χρόνο. Η δημιουργία φυκιών ( άλγης ) ήταν πολύ γρήγορη και διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα σε χημικά και σέρβις πισίνας, από το κατάστημα συντήρησης πισίνας. Ταξιδεύουμε επίσης πολύ και κάθε φορά που γυρνούσαμε σπίτι μετά από σύντομες διακοπές η πισίνα μας ήταν πράσινη. Προφανώς, κάτι δεν πήγαινε καλά. Διαπιστώσαμε επίσης ότι είχαμε πόνο στα μάτια και τα αυτιά καθώς και πολύ ξηρό δέρμα από το νερό της πισίνας. Ακόμη και τα εγγόνια μας παραπονέθηκαν και δεν απολάμβαναν καν να πηγαίνουν στην πισίνα εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

Μετά από επίσκεψη σε μερικούς φίλους μάθαμε ότι είχαν ένα σύστημα πισίνας AquaKat και ήμασταν τόσο έκπληκτοι όταν νιώσαμε αυτό το νερό, σε σύγκριση με την αίσθηση του νερού στην δική μας  πισίνα. Ως αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους της Penergetic για να τους κάνουμε να ρίξουν μια ματιά στην πισίνα μας και να συζητήσουν το προϊόν τους. Καταλήξαμε να αγοράσουμε μια συσκευή AquaKat για την πισίνα μας. Όταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας ήρθε να μας δείξει πώς να κάνουμε έναν προκαθαρισμό πριν από την εγκατάσταση του Swimming Pool AquaKat, μάθαμε ότι το νερό της πισίνας μας δεν ήταν ισορροπημένο και ότι υπήρχε υπερβολική ανάπτυξη φυκιών στην πισίνα και στο φίλτρο άμμου. Επιπλέον, ανακαλύψαμε ότι ο χλωριωτής μας ήταν βουλωμένος και ότι το νερό «συμπλήρωσης» από τη δεξαμενή που χρησιμοποιούσαμε για να γεμίσουμε την πισίνα μας ήταν πολύ αλκαλικό (με ένδειξη pH 10,2). Αυτή η δεξαμενή υποβλήθηκε αρχικά σε επεξεργασία με ενεργειακό w (για υπόγεια ύδατα). Με τη βοήθεια και την παρακολούθηση των ειδικών πισίνας της Penergetic — συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών και του προκαθαρισμού έγινε εγκατάσταση του AquaKat και, αφήνοντας την αντλία της πισίνας να λειτουργεί μέχρι το νερό της πισίνας να γίνει καθαρό και ισορροπημένο, χρειάστηκαν λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες για να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε μια αλλαγή τόσο στη διαύγεια όσο και στην αίσθηση του νερού στην πισίνα μας.

Το AquaKat έκανε μεγάλη διαφορά. Είναι πλέον πιο ευχάριστο για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των εγγονιών μας, να κολυμπάμε στην πισίνα. Τώρα, το νερό το αισθανόμαστε πιο απαλό στο δέρμα μας και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούμε για επώδυνα κόκκινα μάτια ή προβλήματα στα αυτιά. Επίσης, η δεξαμενή γλυκού νερού μας φαίνεται να παραμένει καθαρή και σε ένα υγιές και ισορροπημένο επίπεδο pH για άλλη μια φορά – γεγονός που την καθιστά καλύτερη και για το πότισμα του κήπου μας. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι έχει γίνει πολύ πιο εύκολο για εμάς να συντηρούμε την πισίνα μας μόνοι μας, χωρίς να απαιτείται εξωτερική βοήθεια από μια εταιρεία συντήρησης πισίνας. Αυτό από μόνο του μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση κόστους.»

Μαρτυρία ιδιοκτήτη πισίνας:

«Μας παρουσιάσανε για πρώτη φορά τη συσκευή νερού AquaKat για χρήση στο σύστημα ύδρευσης στο σπίτι μας. Βρήκαμε ότι η διαφορά στην ποιότητα και τη γεύση του νερού ήταν σημαντική και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, αποφασίσαμε να συζητήσουμε με τον εκπρόσωπο της Penergetic τι μπορεί να είναι δυνατό για την πισίνα μας. Φαινόταν ότι δυσκολευόμαστε πάντα να διατηρήσουμε το νερό της πισίνας σωστά ισορροπημένο, χωρίς συχνά να χρειάζεται να καταφεύγουμε στη χρήση πολλών (δαπανηρών) χημικών, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες νερού. Επίσης, δεν μας άρεσε πολύ να πρέπει να χρησιμοποιούμε χημικά, ιδιαίτερα από το ότι τα εγγόνια μας χρησιμοποιούν την πισίνα όλη την ώρα. Παρατηρήσαμε ότι η χρήση της πισίνας μας τους προκαλούσε ερεθισμένα κόκκινα μάτια. Επίσης, η έντονη μυρωδιά του χλωρίου έβγαινε δύσκολα από τα μαγιό τους και τα αποχρωμάτιζε όπως και από τα μαλλιά τους.

Ένας εκπρόσωπος της Penergetic ήρθε στο σπίτι μας για να δοκιμάσει το νερό της πισίνας, το σύστημα κυκλοφορίας/φίλτρου πισίνας και την πηγή γλυκού νερού. Αυτός ο έλεγχος αποκάλυψε γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα. Ζούμε σε μια έκταση και έχουμε δεξαμενές αποθήκευσης νερού, τις οποίες κάναμε δοκιμή ταυτόχρονα. Με βάση αυτόν τον έλεγχο, ο εκπρόσωπος της Penergetic συνέστησε τη χρήση του penergetic w (για υπόγεια ύδατα) για την εξισορρόπηση του νερού της δεξαμενής. Εκτός από την απόφαση να χρησιμοποιήσουμε την ενεργητική σκόνη w για τις δεξαμενές νερού μας, αποφασίσαμε να αγοράσουμε μια συσκευή AquaKat για την πισίνα μας.

Οι άνθρωποι της Penergetic προκαθάρισαν την πισίνα, τοποθέτησαν τις συσκευές και περιποιήθηκαν επίσης τις δεξαμενές αποθήκευσης νερού μας. Μας έδωσαν επίσης συμβουλές και οδηγίες για το πώς να συντηρούμε την πισίνα και τις δεξαμενές μας σε συνεχή βάση. Μέσα σε λίγες μέρες, η διαφορά με το νερό της πισίνας μας ήταν άμεσα αισθητή. Ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο και φαινόταν να «λάμπει» κυριολεκτικά συνολικά, σε σύγκριση με αυτό που ήταν πριν από την εγκατάσταση του AquaKat. Το νερό είναι αισθητά πιο απαλό στο δέρμα όταν κολυμπάμε και τώρα επίσης δεν έχουμε πρόβλημα με ερεθισμένα κόκκινα μάτια ή μυρωδιά χλωρίου. Ως μέρος του προγράμματος συντήρησης της πισίνας μας, χρησιμοποιούμε τώρα τόσο το ενεργειακό w (επιφανειακό νερό) όσο και το ενεργειακό w (υπόγεια νερά) όπως απαιτείται. Η φροντίδα της πισίνας μας τώρα είναι τόσο εύκολη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα».

Κλείστε μια συνάντηση με έναν σύμβουλο της Ewater

Γράψτε μας ένα e-mail μέσω της φόρμας ή απλώς στείλτε μας ένα e-mail απευθείας στο VL@ewater.gr