άλλες χρήσης, εμπορική χρήση, καθαρό νερό, Μεγέθη Aquakat, νερό επεξεργασίας, νερό πισίνας, νερό υδρομασάζ, οικιακή χρήση

Επεξεργασία νερού σε μεγάλα κτίρια, ξενοδοχεία και ιδιωτικές κατοικίες.

Στο σπίτι, στη δουλειά ή στις διακοπές οι ανάγκες μας σε ό,τι αφορά την παροχή νερού είναι συχνά παρόμοιες. Χρειαζόμαστε πόσιμο νερό στην κουζίνα, καθαρές εγκαταστάσεις υγιεινής και μπάνιο (μερικές φορές με πισίνα ή χώρο ευεξίας) και αξιόπιστη θέρμανση ή ψύξη για το κτίριο.

Για να το εξασφαλίσουν αυτό, μερικοί ιδιοκτήτες πρέπει να κάνουν μεγάλες προσπάθειες. Εάν η ποιότητα του νερού τροφοδοσίας είναι κακή ή το νερό παραμένει ακίνητο στον σωλήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκύψουν τρία κύρια προβλήματα.

ΔΙΑΒΡΩΣΗ

Η σκουριά και η διάβρωση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε ορισμένους σωλήνες ή μηχανήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα καφέ χρώμα του νερού. Κυρίως γίνεται καθαρό μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα αναζωογονητικό θέαμα και δεν ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εργοδότη ή στο ξενοδοχείο.

Δεύτερον, σοβαρές ζημιές σκουριάς στους σωλήνες ενδέχεται να προκαλέσουν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης.

Η συσκευή AQUAKAT μειώνει τον ρυθμό διάβρωσης στο σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα του καφέ νερού στην πηγή του.

Άλατα ασβεστίου και απόφραξη

Τα άλατα στο νερό μπορεί να είναι πρόβλημα ειδικά στο μπάνιο. Εδώ γίνεται ορατό όταν το νερό εξατμίζεται και τα άλατα μένουν πίσω. Κάνει τον καθαρισμό επίπονο και δαπανηρό. Μειώνει επίσης τη διάρκεια ζωής της κεφαλής ντους και άλλων εξαρτημάτων. Σε ορισμένα ξενοδοχεία, οι κεφαλές ντους έπρεπε να αλλάζουν δύο φορές το χρόνο πριν εγκατασταθεί μία συσκευή AQUAKAT.

Σε συστήματα όπως τον πυροσβεστικό ψεκαστήρα, οι κρούστες αλάτων μπορεί να γίνουν ακόμη και επικίνδυνες.

Μικροοργανισμοί

Η αποφυγή προβλημάτων υγείας που οφείλονται σε βακτήρια όπως η λεγιονέλα στο νερό είναι μια σημαντική και δαπανηρή εργασία για τα ξενοδοχεία και τους ιδιοκτήτες. Με μία συσκευή AQUAKAT σε ένα σύστημα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν πριν εμφανιστούν. Το αποτέλεσμα είναι βιώσιμο.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εγκαταστήσει AQUAKAT σε αρκετές εκατοντάδες ξενοδοχεία και αμέτρητες ιδιωτικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες περιπτωσιολογικές μελέτες για να δείτε εάν έχουμε τη σωστή λύση για εσάς. Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

Με την ίδια μέθοδο λύνουμε και αποφεύγουμε προβλήματα διάβρωσης, ασβεστόλιθων και βιοαπόρριψης. Σε μικρά σπίτια εγκαθιστούμε μία συσκευή AQUAKAT στην κύρια είσοδο νερού (σε μεγαλύτερα σπίτια με πολλά διαμερίσματα, ξενοδοχεία μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συσκευές AQUAKAT). Η εγκατάσταση δεν επηρεάζει τους σωλήνες γιατί δεν απαιτείται άμεση επαφή μεταξύ του νερού και της συσκευής AQUAKAT. 

Παρόμοια με τα ακουστικά κύματα, η συσκευή AQUAKAT  εκπέμπει ταλαντώσεις μέσω του σωλήνα (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν θα ακούτε ήχο και δεν θα βλέπετε δόνηση). Αυτά μεταφέρονται στις ουσίες του νερού. Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται η διαλυτότητα των ξένων ουσιών στο νερό. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, τα άλατα ασβέστη δεν θα καθιζάνουν στο σωλήνα αλλά ξεπλένονται με το νερό. Επίσης ο ρυθμός διάβρωσης μειώνεται, οπότε ο εσωτερικός σωλήνας παραμένει λείος και καθαρός. Το νερό γίνεται ξανά καθαρό. 

Εάν ο εσωτερικός σωλήνας είναι λείος χωρίς εναποθέσεις, δεν υπάρχει ενδιαίτημα για μικροοργανισμούς ή βακτήρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να εγκατασταθούν στους σωλήνες και θα εξαφανιστούν με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, η εγκατάσταση μιας συσκευής AQUAKAT είναι επίσης μια μέθοδος για να αποτρέψετε τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων στους σωλήνες σας.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία AQUAKAT, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους. ( ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AQUAKAT

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *